A great meal and wonderful ambiance - at Tweedie´s

En härlig måltid och en fantastisk atmosfär - på "Tweedie´s"

Under åren har vi varit på många restauranger på Cypern, men bara några förtjänar äkta och ärligt beröm. Många av de platser vi har besökt föredrar vi att glömma, vissa är bra när det gäller menyinnehåll och matpresentation, andra har en bra vinkällare - men väldigt få kan ha allt; fantastisk mat, bra viner och bra service.

Vi har ätit flera gånger på "Tweedie's". - Det finns flera anledningar till detta, plus det faktum att vi mer än gärna rekommenderar denna utmärkta restaurang till alla som uppskattar en god måltid och allt som följer med.

Tweedie´s restaurang ligger i en gammal stenbyggnad i hjärtat av Kissonerga Village, strax utanför Pafos stad. Ägarna Craig & Hilary ger dig ett varmt välkomnande och erbjuder en mycket högkvalitativ måltid som serveras i en hemtrevlig atmosfär.

Craig avslöjade en tidig känsla för kulinarisk konst genom att förbereda och göra sin första "Sunday roast" vid 7 års ålder. Senare, under resor genom Australien och Europa, fick han värdefull erfarenhet av att arbeta som kock. Hans entusiasm för en karriär inom matlagning växte. Han återvände så småningom till England för att jobba på hotell och restauranger och det slutade med en egen pubrestaurang vid Severnfloden.

Efter 6 år i Shropshire, tog längtan efter solsken och önskan om en ny utmaning, Craig & Hilary till Cypern och Tweedie´s restaurang våren 2004. Man har behållit intentionen att hålla platsen liten och intim.  All mat är färsk och hemlagad varje dag och de spännande dagliga specialerbjudana ger en extra dimension till menyerna.

Du kan också äta middag i den vackra skuggiga trädgården eller du kan ta en drink där medan du kontrollerar menyn. - Restaurangen har 30 platser och bordsbokningar är nödvändiga.

Tweedie´s är öppen torsdag till måndag kväll för middag.

Bokningar krävs eftersom alla rätter tillagas färsk varje dag. För bokning, ring (+357) 99 126590.