A wide choice...

Mycket att välja mellan

Miljoner turister och andra besökare flyger till Cypern varje år och det finns tusentals hotell, bed and breakfast och prisvärda boende som tar hand om alla dessa. Vi hjälper naturligtvis till med information och tips om boende var som helst på ön, även om vi bäst känner till Pafosområdet då vi har bott och arbetat där i över 12 år.

Om du läser detta är du kanske intresserad av ett semesterhus på Cypern. I så fall överväger du kanske också att göra en resa hit för att undersöka möjligheterna närmare. Då står nog valet av hotell på din checklista. - Vi erbjuder inte gratis eller subventionerade turer, men lovar att ta hand om dig och göra din Cypernresa till ett trevligt minne, oavsett vad du väljer att göra.

Priserna varierar beroende på säsong och du måste räkna med högre priser under sommaren. Men om du anländer före eller efter den stora turistrushen kommer du att uppleva en lugnare, mer avslappnat och billigare Cypern. Det är alltid värt att beställa hotellboende en god tid i förväg!

Nedan har vi listat några hotell på västra sidan av ön, som vi vet ger en hel del för pengarna. Några av dessa erbjuder mellanklasspriser, andra är dyrare. Det beror på vad du vill och din budget. Om du inte hittar något som passar, kan du naturligtvis kontrollera internet, men tveka inte att kontakta oss för hjälp.