Aphrodite Hills Golf Resort

Aphrodite Hills Golf Resort

Aphrodite Hills Golf Resort är det första golf resort projektet i sitt slag i Cypern med sin underbara golfbana med 18 hål, en 3-håls Golf Academy och det magnifika klubbhuset, allt utformat för golfare på alla nivåer och i alla åldrar.

Anlagt på ett område på över 6,289 kvadratmeter och med utsikt över platsen där Afrodite, kärlekens gudinna, sägs ha stigit upp ur havet, har golfbanan verkligen ett unikt läge, väl lämpad att testa dina golfkunskaper tillsammans med goda vänner.

Den prisbelönta golfresorten, ritad av den kände banarkitekten Cabell Robinson, öppnades 2002. Robinsons design är tänkt att vara en perfekt blandning av utmanande pottbunkrar, välskötta fairways med frodigt Bermuda gräs och generösa greener i flera nivåer.

Den visuellt spektakulära banan ligger mellan oliv och carob-träd och är konstruerad på två platåer, åtskilda av en dramatisk klyfta och med enastående utsikt över Medelhavet. Och det vindlande 130 meter stora gapet som delar green och tee på 7:e hålet är en spännande utmaning för alla älskare av detta vackra spel.

En buggy ingår i priset för golfrundan, för att golfaren ska kunna njuta av det underbara landskapet och omgivningen när man kör runt på den stora, vackra banan.

Några fakta:

Designer: Cabell Robinson

Mästerskapsbana med fantastisk utsikt över Medelhavet

Grand Opening: 2002

Fairways: Utmanande och strategiskt formad.

Vattenutmaningar: 2 (hål 10 och 18)

Ett 3-håls, fullt utrustad Golf Academy erbjuder en mängd olika program och lektioner för individer, par och grupper

Utbildningsanläggning som är tillräckliga för landslag, yrkesverksamma och amatörer

Fyra PGA-kvalificerade golfinstruktörer - tysk och engelsktalande

Och 350 meter övnings-range.

Klubbar och skor kan hyras, skor med soft-spikes krävs på golfbanan.

Närspelsträning på en stor pitching och chipping green

Ett lyxigt klubbhus med bekväma omklädningsrum och mysiga bar- och restaurangområden

En Pro Shop som erbjuder det senaste inom golfkläder och utrustning med erbjudanden varje månad som täcker alla dina behov som spelare.

Medlemskapsalternativ som uppfyller både boende i hus på Aphrodite Hills och andra

Golf Academy:

Nybörjare och erfarna spelare uppmuntras att lära sig och förbättra sitt spel på Aphrodite Hills 3-håls Golf Academy, där ett team av fyra PGA kvalificerade golfinstruktörer som är utrustade med en "full video swing analyssystem" finns tillgängliga för att ge professionell enskild golfutbildning.

Med en stor driving range, ett närspels område med en stor pitching och chipping green och en 3-håls Academy bana representerar Aphrodite Hills Golf den perfekta miljön för att lära sig grunderna i golf och för att fullända dina kunskaper.

Kontakt:

Tel. +357 26828200

Web: Aphrodite Hills Golf Resort

Aphrodite Hills Golf Resort