Back pains?

Ont i ryggen, nacken, huvudet eller någon annanstans?

Vi är så glada att vi har blivit bekanta med Johan Ekstrand och Petra Ekstrand Steinle som bor i Anarita utanför Pafos och som där driver sitt massageinstitut "PEACEFUL TOUCH". Redaktören för detta nyhetsbrev gick länge med ryggsmärta som Johan efter några behandlingar har tagit bort. Därför sprider vi med glädje budskapet om vad Petra och Johan kan göra med många varianter av "ont" som många vuxna ofta får kämpa med. Paret hjälper verkligen till att upprätthålla Cyperns rykte som ett ställe som förbättrar hälsan.

Många smärtsamma problem i leder och muskler orsakas av kramper och stress i musklerna. Djup svensk massage tar speciellt hand om ömma och hårda muskler som testas, masseras och sträcks för att ge bättre rörlighet och avslappning. Så kallad "trigger point" -behandling utförs också, och bara dessa punkter är en viktig orsak till smärta i dina muskler och leder. Genom tryck, massage och stretching kommer utlösningspunkterna inte längre att signalera smärta och patienten kommer att känna sig mycket bättre.

Johan och Petra har båda diplom som massageterapeuter från Axelsson i Stockholm och samarbetar med osteopater, sjukgymnaster och läkare. Deras klinik ligger i Anarita utanför Pafos, och du kan ringa Johan +357 99 96 38 66 eller skicka e-post till Johan.Ekstra@gmail.com / Petra +357 99 25 97 57 och e-post Petra.Steinle@gmail.com för att boka en tid eller prata om dina problem.