Chinese delights in Paphos

"Imperial" - kinesisk och läckert i Pafos hamnområde

Pafos är välsignat med många restauranger, tavernor och andra matställen som tar sig an turister och fastboende. Detta är gott och väl och många av dem håller hög klass med utmärkt service och rimliga priser.

Den antagligen bästa kinesiska restaurangen i Pafos är Imperial som startade sin verksamhet år 2000 och ligger vid strandpromenaden, med adress 18, Poseidonos Avenue i Kato Pafos. Här kan du äta i det fria, på en stor terrass, eller inomhus med luftkonditionering när det är för varmt ute.

Sweet and sour kyckling, musslor i ostron-sås, räkor med citron och många olika och fint kryddade Szechuan och thailändska rätter - de har det mesta. Servicen är förstklassig och trevlig och som en gäst uttrycker det: "Jag har varit här förut och det är fint att uppleva att de har behållit sin höga standard på service och mat."

En annan kommentar från Trip Advisor: "En juvel i världen är detta ställe. Menyn och maten är väldigt bra och servicen likaså.  Dessutom fin atmosfär. Kommer med glädje tillbaks nästa gång jag är i Pafos.”

Du kan boka bord på tel : +357 26 95 40 10