Dionysos Hotel - central and medium priced in Paphos

Dionysos Central Hotell - Rimligt pris i Pafos City

The Sunday Times hade detta att säga om Dionysos: "Ett av de trevligaste och mest bekväma mindre hotellen". Det är svårt att inte håll med. Hotellet är mysigt och ligger mycket centralt beläget i hamnområdet i Pafos. Det är litet och intimt och inte dyrt. Det har bra rum och sängar, en utmärkt restaurang för frukost och middag, en bar och ett fantastiskt uteserveringsområde med en pool med ett litet vattenfall.

Hotellet har fått sitt namn från Dionysos, den antika grekiska vinguden, som var talesperson för "de goda sakerna i livet" och särskilt goda viner och god mat som ska avnjutas i trevliga och vackra omgivningar.

Du kan promenera till den gamla hamnen på några minuter från hotellet och sitta vid den medeltida borgen och se när fiskebåtarna kommer med dagens fångst. Stranden ligger bara cirka 50 meter från hotellet, där du kan ta ett morgondopp i Medelhavets klarblå vatten.

Om du är i Pafos för att söka efter en semesterbostad och behöver ett centralt beläget och trevligt ställe att bo utan att betala 5 stjärniga priser - då är Dionysos något för dig!

Webbplats: http://dionysoshotelpaphos.com

För bokning: +357 26933414

Dionysos Central Hotel