Eden City - the biggest development on the Mediterranean

Eden City - det största bostadsprojektet i Medelhavet

The peninsula

”The Peninsula” i Pafos har en fantastisk panoramautsikt över Divina Island från sitt 5-stjärniga hotell. ”The Peninsula” kommer att bestå av fem torn (totalt 440 enheter), som alla har 14 nivåer och är ansluten till boulevarden som har shopping och nöjesfaciliteter.

The peninsula Mall erbjuder shopping och underhållning på ett område på 15 000 kvm. Köpcentrumet kommer också att vara den plats där hälsocentret ligger och erbjuder förstklassig hjälp och behandling hämtad från både österländsk och västerländsk medicin.

Divina Island

På Divina Island kommer lyxiga bostäder att ge fantastisk utsikt över Medelhavet och Divinas grönskande botaniska trädgård. Besökare kan välja sin idealiska bostad på ön - i semesterlägenheter, villor och hotell. Man kan uppleva vattenaktiviteter antingen i Divina Aquarium eller via Eco Tours från Divina Harbour.

Bredvid Divina hamn och på strandpromenaden kan du besöka en medelhavsstad som erbjuder ett brett utbud av bra matställen, både lokala och internationellt kända restauranger.

Garden of Eden

I hjärtat av Eden City hittar du Eden Gardens, ett distrikt dedikerat till näringsliv, kultur och utbildning. Området kommer att omfatta ett affärscenter som förbinder verksamheter i Europa, Asien och Afrika. Detta nav kommer att omfatta ett FoU-centrum, liksom Cyperns internationella kultur- och kongresscenter.

Parkområdet kommer också att göra det möjligt för besökare att se en mängd olika kulturaktiviteter på en konstakademi, för att utveckla och visa upp unga regionala konstnärers verk.

Edens trädgård kommer också att innehålla en universitetscampus för 3000 studenter och erbjuda kurser inom, till exempel, konst och internationell näringsliv. Under studierna kan eleverna bo i lägenheter eller sovsalar och dra nytta av ett närliggande stadion och idrottsanläggningar.

Var ligger Eden City?

Eden City (Cypern) ligger i byn Yeroskipou, lättillgängligt, bara 10 kilometer från Pafos internationella flygplats. Eden City ligger också 5 minuter från det historiska Pafos, som inte bara är gudinnan Aphrodites födelseort, utan också ett av UNESCOs världsarv med sina villor, palats, teatrar, fästningar och gravar.

Eden City utvecklas av Atum Developments Ltd.