Eléa Estate Golf Club

Eléa Estate Golf Club

Eléa Estate Golf Club ligger i hjärtat av den prestigefyllda Eléa Estate, strax utanför Pafos, och erbjuder golf i världsklass - i en fantastisk miljö. Den utmanande Par 71 banan innehåller många stora utmaningar och har en fantastisk utsikt över Medelhavet.

Vi tror att Eléa Estate kommer att göra Cypern till ett spännande golfresemål. En förstklassig bana och kvalitet i varje detalj kommer att se till att Eléa snabbt blir ett mål för golfare över hela världen. Eléas bana är utformad för att utmana golfare på alla nivåer. Denna Par 71, 18-hålsbana, designad av legendariska Sir Nick Faldo, har många härliga egenskaper som gör en golfrunda till en underbar medelhavsupplevelse.

Banan är utformad för att matcha sitt fantastiska läge och nämns av många spelare som en av de bästa golfbanorna på Cypern. Skicklighet, strategi, precision - och kanske lite tur - är en nödvändighet om du ska kunna vinna här. Men seger eller förlust, att spela på Eléa Estate Golf Club kommer ändå att bli en minnesvärd upplevelse.

Eléa Estate Golf Club är skapad av en legend, omhändertagen av ett engagerat team och lockar redan internationellt intresse. Det här är inte bara en av de bästa golfbanorna på Cypern. Den får redan erkännande som en av de ledande golfdestinationerna i Europa.

Telefon: +357 26 202004

E-post: golfreservations@eleaestate.com

Web: eleaestate.com

Eléa Estate Golf Club