Kefalos Beach Tourist Village

Kefalos Beach Tourist Village i Pafos stad

Kefalos Beach är ett typiskt strandhotell. Mycket upptaget på sommaren av familjer och barn, bra priser och fint läge. Om du vill ha lugn och ro i juli och augusti så leta efter något annat. Om du inte har något emot en relativt hög ljudnivå och mycket aktivitet är det här ett bra val!

Hotellet grundades år 2000 som en av de första "tourist villages" i Pafos-regionen. Närheten till havet och stranden tillsammans med det traditionella villagekonceptet som spreds över ett stort område har gjort Kefalos Beach till en populär turist resort. Prisnivån är acceptabel och läget är perfekt. Massor av restauranger, tavernor och butiker i närheten. Gångavstånd till det mysiga hamnområdet.

Du kan promenera från hamnen och den gamla fästningen, förbi UNESCO Park, den mest kända utgrävning i Pafos, längs en asfalterad och vacker strandväg. När du anländer till Pafos fyr ligger Kefalos Beach Tourist Village precis intill. Med bil kör du förbi Kings Avenue Mall mot Coral Bay. Ta av till vänster vid första trafikljuset och följ skyltarna.

Hotellet erbjuder lägenheter och studios, panoramautsikt mot havet, utrustade med individuell klimatkontroll, centralvärme, Wi-Fi, satellit-TV och hi-fi. Alla badrum har dusch, kostnadsfria toalettartiklar och hårtork.

Webbplats: http://www.kefalos.com.cy

För beställning: +357 26 934 000