Risto La Piazza - the best Italian restaurant in Paphos

"Risto la Piazza" - den bästa italienska restaurangen i Pafos

Ryktet säger på Risto La Piazza blev etablerad av en italiensk professor i "kulinariska konster" och som varje år besöker La Piazza för en kvalitetskontroll. Detta låter trovärdigt eftersom kvaliteten på denna restaurang hela tiden har varit utmärkt under de 12 år som vi har bott i Pafos. Vi är ofta där för att äta middag. - La Piazza är helt klart ett ställe i toppklass. Det har stil med sina vita linnedukar och en elegans som inte är överdriven. Servicen här är förstklassig och vänlig. Du blir behandlad som en gammal vän.

Du kan njuta av fantastiska pastamåltider, färska skaldjur och självklart många olika köttbaserade rätter och suveränt möra biffar. - Ett stort och spännande utbud viner ligger i restaurangens prisvinnande vinkällare, etablerad av Vasos Manoli som tidigare var Risto La Piazzas chef och sommelier. Han blev för övrigt vald till Årets Sommelier - 2009 på Cypern.

De flesta restauranggäster är inte vinkännare, även om många gärna vill imponera på sina vänner, bluffar och fattar mindre kloka beslut. När du har gjort ditt val från La Piazzas meny, be vinkällarmästaren att välja ett vin som passar det du beställt. Han hittar något som inte bara smakar mycket bra, utan gör hela upplevelsen till något du kommer att minnas länge.

Du bör förboka bordet. Tel .: 357 26 81 99 21.

Risto La Piazza ligger på strandpromenaden i hamnområdet, bara 3 minuters promenad längs vattnet från den nya busstationen.