Laona - excellent home cooking in the middle of Paphos

Laona "- utsökt hemlagad mat i hjärtat av Pafos

Efter över 12 år i Pafos vet vi lite om var man kan få en trevlig måltid. Det finns många matställen att välja mellan, men inte så många som är tillräckligt bra för att vi ska återvända. Men vi har ofta besökt Laona Restaurant, helt enkelt för att stället erbjuder mycket god mat och en trevlig service i mysiga och opretentiösa omgivningar - till ett mycket acceptabelt pris.

Laona ligger lite avskilt på en liten sidogata till Makarios Street upp i Pano Pafos. Man får inte köra bil där. "Restaurangen har lyckats trots de dåliga åren som vi har lagt bakom oss nu. Främst på grund av sin solida position och goda rykte som ett förstklassigt matställe med en traditionell cypriotisk meny. Chris, Koula och Andreas har drivit stället sedan 1986 och vet vad de gör!

Laona får regelbundet rosor i pressen och de som känner till stället tittar ofta in. Färskvaror, lokala grönsaker och alla örter som Cypern har så mycket av, utgör råvarorna. Resten av magin i köket kommer från den kreativa Laona-familjen, och resultatet är mycket bra med god hemlagad mat. Restaurangen är öppen måndag till lördag mellan 11 och 15. På tisdagar och fredagar även på kvällen.

Tel: +357 26 93 71 21