Meet Tom Förster - one of our West Coast colleagues

Möt Claire Pearce – en av våra West Coast Cyprus kollegor

Claire har bott och arbetat på Cypern i 20 år. Nu kan hon ön utan och innan och är en professionell rådgivare inom fastighetsbranschen. Hon kom till ön på semester 1997, blev förälskad i Pafos och bestämde sig för att stanna kvar och leva och arbeta här.

Hon började arbeta med ASG Group Ltd/Europcar. Hon var den första Engelska personen att arbeta för dem och de insåg snart hur fördelaktigt det var, speciellt för att hantera de Skotska kunderna som var svåra att förstå för Cyprioterna! Fem år senare började Claire på Lanitis Ltd på Aphrodite Hills Resort strax utanför Pafos och fick värdefull erfarenhet av deras hyresavdelning de följande två åren, innan hon gick till Antonis Loizou & Associates där hon blev kvar de kommande åtta åren. Här utvecklades Claire verkligen till en specialist på Cyperns fastighetsmarknad.

Claire lämnade Loizou & Associates för att ansluta sig till West Coast Cyprus Ltd för att hon kände att West Coast var ett mer proaktivt företag. Hon har arbetat på detta företag nu i ungefär tre och ett halvt år och har ansvaret för företagets «listing department», som bland annat innebär att ta fram marknadsvärderingar av fastigheter och diskutera marknadsföring med ägarna av fastigheter som ska säljas.

Så om du funderar på att sälja din lägenhet eller villa på Cypern. ta kontakt med Claire Pearce. Hon är en trevlig och redig person att samarbeta med. Hon är tillmötesgående, informativ och har ett stort sunt förnuft.  Hennes telefonnummer är: 97 65 34 90 och email: claire@westcoastcyprus.com