Pani - quality outdoor furniture

Pani - Specialist på utemöbler med kvalité

Pani Christodoulou är ursprungligen från Famagusta och har varit i möbelbranschen sedan 1970 - 45 år senare är han 71 och har en livslång erfarenhet och kunskap om sina produkter och hur han ska uppträda mot sina kunder. Resultatet är att många av dem återkommer och även rekommenderar Pani till andra. Han har hjälp av sin son Varnavas i butiken. - Pani har specialiserat sig på utemöbler och orientaliska mattor och han riktar sig till en marknad som önskar köpa kvalité och möbler som håller i många år - (om du vill köpa billiga utemöbler som håller i 2 säsonger ska du absolut inte gå till Pani!) Hans leverantörer är Indonesiska för möbler i bambu, teak och andra naturmaterial. Möbler i plastmaterial kommer från tyska leverantörer.

På Cypern med sitt underbara klimat är man mycket utomhus och då är det viktigt att ha kvalitetsmöbler på verandan eller uteplatsen. Saker som ser bra ut och håller länge. Hos Pani erbjuds sittgrupper i alla storlekar och i olika designer, stolar och bord i massor av varianter, parasoller etc. Dessutom får du goda råd och förstklassig service på köpet. Pani, på bilden till vänster, är en gentleman som är väldigt trevlig att ha att göra med.

Priserna hos Pani är redan nedsatta en hel del - som det ofta är i den rådande marknadssituationen. Men om du tar med dig en kopia av detta nyhetsbrev kommer han att ge dig en ytterligare 10 % i rabatt.

Tel: +357 26 81 20 21 - Mobil: +357 99 53 52 52 - Panis möbelvaruhus ligger på Polis Road till höger när du kör uppåt i backen, cirka 250 meter före trafikljuset innan vänsterkorsningen mot Tremithousa och Tala - eller till höger mot Mesogi och Mesa Chorio.