Secret Valley Golf Club

Secret Valley Golf Club

Denna golfbana är vackert belägen i en naturskön dal vid Petra tou Romiou strax utanför Pafos stad, den plats där legenden säger att kärleksgudinnan Aphrodite steg upp ur havet.

Secret Valley, en del av Venus Rock Golf Resort, är en av de största golfintegrerade resorter i Europa och väljs ofta bland banorna på Cypern för sitt fantastiska läge, en vänlig och avslappnad atmosfär, och är känd som en bra och trevlig bana att spela på. Banan är noggrant anpassad till landskapet med sin frodiga vegetation i nedre delen av dalen. Det utnyttjar de branta sluttningarna till spektakulära tees med magnifik utsikt över dalen och mot Medelhavet.

Banans arkitekter Hans-Georg Erhardt och Snorri Vilhjálmsson från "Golf and Land Design" tillsammans med Tony Jacklin, fyra gånger Ryder Cup-kapten och vinnare av Brittish Open och US Open, har gett Secret Valley sin signatur, vilket ger ytterligare bevis på projektets exklusivitet.

För att lägga till ännu mer golfupplevelse planeras en belyst 3-håls loop för alla som vill utnyttja sina klubbor även på kvällen, att placeras längst ner i dalen där strandområdet förbinds med golfbanan.

Med en av öns mest utmanande 18-håls golfbanor och ett fantastiskt klubbhus, behöver du inte åka någon annanstans - Secret Valley och Venus Rock har allt som behövs för en livsstil som man bara drömmer om.

Telefon: +357 26 27 40 00

E-post: reservations@secretvalleygolfresort.com

Secret Valley Golf Club