Suite 48

"Suite 48" - Grill & Lounge Bar vid stranden

Suite 48 har ett helt unikt och fantastiskt läge. Speciellt anser vi, när dagen går mot sitt slutt och solen börjar sjunka ner i Medelhavet precis framför ögonen på dig. Det gör gott för själen att slappna av på gräsmattan utanför, titta på havet och solnedgången och begrunda något av vad dagen har gett dig. - En kall öl, eller kanske en Mojito bidrar till din sinnesfrid.

Om du är hungrig erbjuder detta fantastiska ställe en spännande meny där vår favorit är en så kallad "New Yorker" -sandwich. Ta med en vän och övertyga honom om att en New Yorker borde delas. Den  stor nog för två. Menyn är mycket annorlunda jämfört med vad många andra restauranger erbjuder (vi gillar det) och servicen är vänlig och effektiv.

Naturligtvis kan du också sitta inne i restaurangen när det inte är så varmt. På sommaren bör du vara där för en tidig lunch på gräset eller strax innan solen sjunker ner i havet vid middagstid.

Adressen är Poseidonos Ave 48; Det är runt en kilometer längs havet öster om från Pafos hamn - där  ”the Triangle” ligger. Boka bord kan du göra på tel .: +357 26 91 08 08.