The tallest sea front building in Europe

Den högsta bostadsbyggnaden som ligger på Medelhavsstranden

"ONE" är ett av de största byggprojekten i Europa och den högsta bostadsskyskrapan som ligger vid medelhavskusten och byggs nu av Pafilia Developers i Limassol.

Enligt "InBusinessNews" betraktas ONE som en av de största investeringarna på Cypern efter finanskrisen. Den ikoniska byggnaden kommer att förstärka Limassols image, stärka landets roll som ett utländskt investeringscenter och placera ön på den internationella kartan över lyxfastigheter riktade mot kapitalstarka köpare.

Byggnadens adress är 28 oktober Avenue och erbjuder utsökt havsutsikt och kommer att innehålla 37 våningar med en total höjd av 170 meter. På första våningen finns affärer, en restaurang och en lobby för lägenhetsägare. Projektet kommer att ha 84 lyxiga lägenheter - 3 lägenheter per våning med 2-3 sovrum och duplexlägenheter. Med egen pool kommer takvåningen att rymma tre våningar i den högsta delen av byggnaden.

ONE kommer också att omfatta ett gym, ett spa, ett konferensrum, en pool och ett serviceutbud jämförbart med det som erbjuds på lyxhotell.

Pafilia samarbetar med fyra internationella företag för genomförandet av detta projekt. Atkins, WKK, HBA och Burohappold Engineering är några av de specialiserade företagen bakom projektdesignen. Teamet inkluderar även lokala specialister som arkitekter, ingenjörer och elektriker.

Byggnadsarbetet startade 21 mars 2016. Det Inledande arbetet innefattar planering av mark, utgrävning och konstruktion av gränsmembranväggen. Jordborrningstest har också genomförts med goda resultat.

Källa: Gold News - och Pafilia Property Developers

Pafilia ONE tower in Limassol