Tipota in Peyia

Tipota i Peyia

"Tipota" är ett familjeföretag som har funnits i Peyia sedan 2001 och erbjuder inte bara inredning och produkter relaterade till detta utan även möbelstoppning efter behov, för att inte tala om markiser och andra produkter som ger skugga för solen.

Tipota har ett förstklassigt rykte på hela Cypern, inte minst på grund av en oöverträffad after sales marknad. Företaget drivs av Annick och David tillsammans med ett antal anställda som har många års erfarenhet inom området. Du hittar enkelt dit, eftersom Tipota ligger på huvudvägen upp till Peyia Village. Alla vet och kan berätta var företaget ligger. Det är lätt att parkera utanför. Innanför dörrarna kan du njuta av många tygprover och se hur tillverkningen och hantverket går till i lokalerna. Tipota samarbetar också med lokala fastighetsutvecklare, hotell och restauranger och har stor erfarenhet och expertis i att arbeta med större kontrakt - utan att förlora det lilla jobbet som också måste göras.

Vi har känt Annick och David i många år och kan rekommendera deras professionella attityd, vänlighet och känsla för stil och kvalitet.

Webbplats: www.tipotacyprus.com

Tel: +357 26 62 26 35 - 99 89 38 63