Trattoria La Vigna - a taste of Italy in Coral Bay

"Trattoria La Vigna" - en smak av Italien i Coral Bay

De flesta är nog ense med mig om att i La Vigna är den klart bästa restaurangen i Coral Bay-området. Som en entusiastisk gäst sa - "Jag kan inte hitta några fel på det här stället. Allt var verkligen väldigt bra, stämningen, menyn och kvaliteten i allmänhet, även toaletterna var jättebra! La VIgna är inte så billig, men absolut värd ett besök. "

Så tycker du kanske att, bäst i Coral Bay inte är så mycket att skryta med. Men vi kan försäkra dig, en måltid här är mycket bra och servicen är oöverträffad. Vi har ätit kalvkött till exempel. Ossobucco -  sjöabborre och pasta etc. hos La Vigna. Det är betydligt dyrare än de flesta måltider som du serveras på en genomsnittlig taverna. Men om du bryr dig om god mat, trevlig atmosfär och uppmärksamhet från personalen - då kommer du, som jag, med glädje, betala lite mer för det du har upplevt. Du kommer att rekommendera restaurangen till dina vänner, och du kommer tillbaka!

Kör 15 minuter från Pafos vid mot Coral Bay. La Vigna ligger precis där du håller av till vänster ner mot Coral Bay, från vägen som går vidare mot Sea Caves. Lätt att hitta.

För bordbeställning ring: +357 26 81 37 55