Vista Limassol: Pafilia’s New Development of Townhouses

Vista Limassol: Pafilias nya radhusprojekt

Pafilia Property Developers har annonserat lanseringen av sitt nya lyxprojekt, Vista Limassol, en serie eleganta radhus med utsikt över den natursköna Medelhavskusten i Cyperns mest kosmopolitiska och pulserande stad.

Vista ligger på en sluttning i bostadsområdet Agios Tychon, bara några minuter från Limassols centrum. Vista är det senaste tillskottet till Pafilias imponerande och växande portfölj av attraktiva fastigheter med banbrytande arkitektur och design och erbjuder en unik investeringsmöjlighet i en av de mest eftertraktade och strategiska platserna i Medelhavet.

Vista vidareutvecklar Pafilis strategiska utveckling i Limassol, med mer än 40 års erfarenhet av utveckling av lyxbostäder. Det mest framträdande exemplet är bolagets ikoniska ONE Tower - det högsta bostadshuset vid Medelhavets strand - samt Pafilia Park Residences och Emerald projekt - både slutsålda.

Pafilia försäljningsdirektör, Simos Simillides konstaterade: "I linje med Pafilias många nya och kommande banbrytande projekt som kommer att förändra Limassol stadsbild, ökar Vista nivån för innovativ, modern fastighetsutveckling i den pulserande kuststaden och vänder sig till kräsna kunder som söker bostäder speciellt utformade för ett sofistikerat men ändå en bekväm modern livsstil. Uppmuntrade av den ökande efterfrågan på lyxfastigheter i området, erbjuder våra nya projekt en viktig investeringsmöjlighet och en bostad i ett blomstrande område känt för sin höga livskvalitet. 

De moderna bostäderna som designats av en av Cyperns ledande arkitekter, Nicholas Meletiou, har öppna planlösningar och luftiga interiörer med högsta kvalitet vad gäller material och inventarier. I närheten av Limassol strandpromenad, vackra stränder och St Raphael Marina består Vista projektet av 2-sovrums radhus, alla med en privat takterrass, som ligger runt en stor pool och solterrass för de boende.