Wines of the world - online

Wines of the World Direct - Bra saker som levereras på tröskeln

Det finns många bra viner som produceras på Cypern, men ibland kan det smaka bra med något annat, och här är ”Wines of the World Direct” ett överlägset alternativ. - Peter Reynolds är chef för företaget och kunde ha skrivit Limericken längst ner i denna artikel, men hans huvudsakliga uppgift är att säkerställa att vinälskare på ön kan köpa de viner de gillar på nätet och få flaskorna levererade till sin dörr. "Det är ett utmärkt koncept som vi mer än gärna rekommenderar.

Wines of the World Direct är valt av Direct Wines International, världens största oberoende vindistributör, att sälja deras prisbelönta internationella viner med ensamrätt på Cypern.

Direct Wines International är ett familjeägt företag som grundades 1969 med en årlig omsättning på mer än 300 miljoner pund, har byggt upp sitt goda rykte genom att specialisera sig på att kunna leverera viner med kvalitet och välkända viner med karaktär. De arbetar nära tillverkare över hela världen, och vinerna är alla utvecklade av experter och tappad på flaska på vingården. De säljs direkt till dig och du kan vara säker på att ditt val är av högsta kvalitet och värde. Direct Wines International samarbetar med Laithwaites Wines, Sunday Times Wine Club, Barclaycard, Virgin Direct och The Wall Street Journal.

Under de senaste 40 åren har Direct Wines International utvecklat sitt produktsortiment genom att koncentrera sig på att upprätthålla superb kvalitet från sina leverantörer samtidigt som nya spännande produkter har utvecklats där den rätta kombinationen av kunnighet, elegans och noggrannhet finns tillgänglig.

Wines of the World Direct på Cypern har valt cirka 200 produkter från de cirka 2000 som erbjuds av Wines Direct International. De levererar på hela ön till många tacksamma kunder!

Wines of the World Direct

info@winesoftheworlddirect.com.cy

Beställ direkt på: +357 7777 8867

Och så var det limericken:

There once was a Franciscan monk,

who´d drive past the wine store and honk.

He was looking to score

that great wine of yore,

´47 Chateau Cheval Blanc

 

Coolest way to open a bottle of wine